• CNC αργιλίου χαλκού 80000mm/min 24000rpm τρισδιάστατος δρομολογητής
CNC αργιλίου χαλκού 80000mm/min 24000rpm τρισδιάστατος δρομολογητής

CNC αργιλίου χαλκού 80000mm/min 24000rpm τρισδιάστατος δρομολογητής

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Unitec
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: UT2060-GT3

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 σύνολο
Καλύτερη τιμή Επικοινωνία

Λεπτομερής ενημέρωση

Μέγεθος ταξιδιού XYZ: 2000X6000X100mm Ανώτατο μέγεθος εργασίας: 2000X6000X100mm
Επιτραπέζιο μέγεθος: 2200X6500mm Τύπος μετάδοσης: XY/Z X-$L*Y βίδα σφαιρών rack/Z
Ράγα οδηγών: Γραμμικός οδηγός Επιτραπέζιος τύπος: Αυλάκωση Τ με το PVC υψηλής πυκνότητας
Δύναμη αξόνων: 7.5KW άξονας της Κίνας με τη σταθερή δύναμη Ταχύτητα αξόνων: 24000RPM
Υψηλό φως:

80000mm/min CNC αργιλίου δρομολογητής

,

3500KG CNC αργιλίου δρομολογητής

,

24000rpm τρισδιάστατη CNC μηχανή δρομολογητών

Περιγραφή προϊόντων

UT2060-GT3 τρισδιάστατο αλουμίνιο χαλκού που επεξεργάζεται τον πέτρινο Cnc πίνακα δρομολογητών μηχανών

 

1. Αυτός ο CNC δρομολογητής χρησιμοποιείται ευρέως για τα υλικά κοπής, χάραξης και διατρήσεων μέσα στη διάσταση 4 " X8 ′ όπως MDF, ακρυλικός, το PVC, το ξύλο και το γυαλί. Εάν προσθέτοντας την περιστροφική ρύθμιση 4 άξονα, μπορεί επίσης να χαράξει τα κυλινδρικά μέρη, όπως το έργο τέχνης στηλών.

2. Η επιτραπέζια δομή είναι μαύρος κενός πίνακας PVC και οι τ-αυλακώσεις, 6 ζώνες εργασίας, που ελέγχονται από τη χειρωνακτική βαλβίδα, είναι ευκολότερες να καθορίσουν τη διαφορετική επιτροπή μεγέθους σταθερά, η οποία μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια εργασίας.

3. Ο CNC ελεγκτής δρομολογητών της μηχανής είναι DSP A11, το οποίο είναι πολύ εύκολο να χρησιμοποιηθεί και μπορεί να ταιριάξει με πολλά είδη λογισμικού, όπως type3, το άλφα CAM και UcanCAM.

4. Εφαρμογή: διαφημιστική βιομηχανία, μουσικό όργανο, όπως η τρισδιάστατη κοπή επιφάνειας, χάραξη.

 

 

Κυριώτερα σημεία

1. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μηχανή άλεσης και punching μηχανή χωρίς οποιαδήποτε παρέμβαση. Η ταχύτητα ορίου κοπής μπορεί να φθάσει σε 15m, το οποίο είναι ανώτερο από τον παρόμοιο εξοπλισμό, και η καθημερινή παραγωγή της κοπής batch μπορεί να φθάσει σε 400-600 τετραγωνικά μέτρα.

 

2. Το β-αυλάκι μπορεί να αυλακωθεί σε οποιεσδήποτε μορφή και γωνία, συμπεριλαμβανομένου του αυλακιού τόξων. Το πρότυπο χρήσης λύνει το πρόβλημα ότι η γενική αυλακώνοντας μηχανή μπορεί μόνο να κόψει straight-line τις αυλακώσεις, και η μοναδική να επιπλεύσει τεχνολογία διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας κεφαλιών κοπτών του huidiao εξασφαλίζει ότι το βάθος αυλάκωσης είναι ομοιόμορφο και η ακρίβεια αυλάκωσης είναι υψηλή όταν η επιφάνεια πιάτων αργιλίου είναι ανώμαλη και η τέμνουσα επιφάνεια αργιλίου δεν καθαρίζεται.

 

3. Να μειώσει το κόστος εξοπλισμού, που είναι κύριο ενός 2060gat4 είναι ίση με την ιδιοκτησία μιας μηχανής άλεσης, μιας διάτρησης και μιας αυλακώνοντας μηχανής, η οποία σώζει

κόστος εξοπλισμού.

 

4. Εκτός από το διάστημα εργαστηρίων αυτός ο εξοπλισμός είναι για πολλές χρήσεις, σώζοντας πολύ το διάστημα εργαστηρίων.

 

5. Η εργασία αποταμίευσης μπορεί να σώσει την εργασία δύο διαδικασιών.

 

6. Η βελτιστοποίηση της διαδικασίας παραγωγής χρειάζεται μόνο το ένα που τοποθετεί και που στερεώνει, το οποίο μπορεί αυτόματα να ολοκληρώσει την απαλοιφή, punching,

punching, αυλάκωση και όλες οι διαδικασίες.

 

7. Επειδή η μηχανή χρειάζεται μόνο το one-time προσδιορισμό θέσης και τη στερέωση, είναι καλύτερο από την παραδοσιακή διαδικασία παραγωγής που απαιτεί τρία

στερεώνοντας για να ολοκληρώσει τον τρόπο επεξεργασίας, πολύ που βελτιώνει την ακρίβεια προσδιορισμού θέσης της επεξεργασίας.

 

8. Για να βελτιώσει την αποδοτικότητα, ο εξοπλισμός χρειάζεται μόνο τη one-time στερέωση, η οποία μπορεί αυτόματα να ολοκληρώσει την επεξεργασία τριών διαδικασιών:

απαλοιφή, punching, αυλακώνοντας, μειώνοντας τα χρονικά απόβλητα της δευτεροβάθμιας στερέωσης πιάτων αργιλίου, και βελτιώνοντας την αποδοτικότητα παραγωγής.

 

9. Το αυτόματο ελεύθερο σύστημα προγραμματισμού αποφεύγει τα σύνθετα βήματα προγραμματισμού. Πρέπει μόνο να εισαγάγει τα σχέδια CAD στο σύστημα ελέγχου

μηχανή χάραξης. Μπορεί να λειτουργήσει μέσω των απλών τοποθετήσεων, να μειώσει το φόρτο εργασίας και την τεχνική δυσκολία των χειριστών

 

10. Υιοθετεί τη μεγάλη ταχύτητα σταθερής δύναμης που ο αερόψυκτος άξονας, με την περιστροφή επιταχύνω σε 24000rpm, την ισχυρή ακαμψία, τη σταθερή μεγάλη κοπή χωρίς jitter, το ομαλές τμήμα και τη συντήρηση ελεύθερα

 

 

Μέγεθος ταξιδιού XYZ

2000X6000X100mm

 

Ανώτατο μέγεθος εργασίας

2000X6000X100mm
Επιτραπέζιο μέγεθος 2200X6500mm
Τύπος μετάδοσης XY/Z X-$L*Y βίδα σφαιρών rack/Z
Ράγα οδηγών Γραμμικός οδηγός
Επιτραπέζιος τύπος Αυλάκωση Τ με το PVC υψηλής πυκνότητας
Δύναμη αξόνων 7.5KW άξονας της Κίνας με τη σταθερή δύναμη
Ταχύτητα αξόνων 24000rpm

 

Ανώτατη ταχύτητα ταξιδιού

80000mm/min
Μηχανή Του δέλτα σερβο μηχανή της Ταϊβάν
Τάση εργασίας AC380V 50HZ
Σύστημα ελεγκτών Ncstudio

 

Ακρίβεια επεξεργασίας

0.05mm

 

Επαναλάβετε την ακρίβεια προσδιορισμού θέσης

0.01mm
Μορφή αρχείου G/PLT κώδικας Γ ή PLT
Γενικό βάρος 3500KG
Γενική διάσταση 3000X6800X1900mm

 

 

Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
Ik ben geïnteresseerd CNC αργιλίου χαλκού 80000mm/min 24000rpm τρισδιάστατος δρομολογητής θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
Ευχαριστώ!
Wachten op je antwoord.